Marlies Dekker

Hallo! Ik ben Marlies Dekker. Avontuurlijk, reislustig, een creatieve beelddenker. Dol op het strand en het vertellen van verhalen middels mijn fotografie.
Sinds 2019 sta ik in de top 100 van beste fotografen ter wereld en in de top 5 van Nederland (International Society of Professional Wedding Photographers) en daar ben ik natuurlijk super trots op!

Ik ben een professionele, betrokken en allround fotografe en met meer dan 250 bruiloften op mijn naam gespecialiseerd in bruidsfotografie. Door het volgen van de Fotovakopleiding aan de Fotovakschool te Rotterdam waar ik cum laude afstudeerde ben ik gediplomeerd vakfotograaf. Daar ben ik trots op want cum laude afstuderen gebeurt niet vaak.

Gespecialiseerd in bruidsfotografie ben ik in dit vakgebied dan ook met de hoogst mogelijke cijfers geslaagd voor mijn eindexamens en exposities. Ik werk graag met elementen die me in het oog springen. Dat levert ook altijd de leukste, spontaanste beelden op. Ik focus op de kleine momenten en emoties tijdens de dag en tijdens de fotoshoot kan ik goed “los” gaan in een mooi landschap, want ik houd van de natuur.

CONTACT

Contact

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

[contact-form-7 id=”7″ title=”Contact Form”]